Termeni si Condiţii

  1. TERMENI

 

www.invitatii-electronice.ro  este magazin de vânzări online a invitațiilor electronice (numite și invitații online sau invitații digitale) de către Moldoveanu Sorina-Iuliana Persoană Fizică Autorizată; CIF 38812773; adresa: strada Ion Maiorescu nr. 47, sector 2, București; telefon: 0721.599.656; adrese de e-mail: invitatii.electronice@yahoo.com / comanda@invitatii-electronice.ro.

 

Invitație electronică – o imagine în format .jpg care se distribuie online (whatsApp, e-mail, facebook, instagram, telegram etc) și care conține informații cu privire la dată, ore, locațiile în care urmează a se desfășura un eveniment.

Conform DEX: INVITÁȚIE, invitații, s. f. Faptul de a invita sau de a fi invitat; chemare; convocare; poftire.

Cuvântul ELECTRONIC vine din limba engleză: electronic - Implemented on or by means of a computer involving a computer (Traducere: Implementat pe sau prin intermediul unui computer: implicând un computer).

Termentul este utilizat adesea cu privire la cărțile care se pot citi pe E-book reader numite cărți electronice.

 

Site - domeniul www.invitatii-electronice.ro și subdomeniile acestuia.

 

Vânzător - Moldoveanu Sorina-Iuliana Persoană Fizică Autorizată, prin magazin online Invitații Elecronice (www.invitatii-elecronice.ro)

 

Cumpărător - persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o comandă.

  

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Produse și Servicii de pe Site.

 

Produse și Servicii - orice Produs (invitații electronice) sau serviciu (personalizarea invitațiilor)  menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător către Cumpărător ca urmare a Comenzii.

   

Conținut - toate informațiile din Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conținutul oricărui e-mail trimis de la Vânzător către Cumpărător și de la Cumpărător către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.

    

Tranzacție - încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun / Serviciu de catre Vânzător Cumpărătorului, prin transfer bancar sau prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător.

 

 

 

  1. CONDIȚII

 

Politică de livrare a produselor/serviciilor:

 

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

 

Notificarea primită pe e-mail de către Cumpărător după efectuarea Comenzii are rol de informare. Ea conține un număr de comandă și informațiile transmise de Cumpărător în vederea personalizării Produsului comandat.

 

Comanda se consideră activă după ce Cumpărătorul achită Produsul comandat. În cazul în care Cumpărătorul optează pentru plată cu cardul, imediat ce comanda este finalizată. În cazul în care Cumpărătorul optează pentru transfer bancar, imediat ce dovada plății este trimisă pe e-mail către Vânzător.

 

În maxim 48 de ore de la momentul achitării Comenzii de către Cumpărător, Vânzătorul va trimite către cumpărător un e-mail (sau mesaj pe whatsApp dacă aceasta este preferința Cumpărătorului) în care vor fi atașate 2 variante ale Produsului comandat, personalizat cu informațiile (text, fotografie) din Comandă.

 

Modalitățile de plată disponibile:

Plata se poate efectua în 2 moduri:

  • Plata cu cardul, prin intermediul procesatorului de carduri agreat de catre Vânzător
  • Plata prin transfer bancar, informații detaliate (bancă, Iban, monedă, titular) fiind oferite în rubrica din Site denumită Cum plătesc - https://invitatii-electronice.ro/cum-platesc

 

Politică de retur/anulare a produselor/serviciilor:

 

În cazul în care Cumpărătorul nu este mulțumit de Produsul primit (modelul de invitație ales personalizat cu informațiile trimise de Cumpărător), poate solicita gratuit 2 modificări ale acestuia.

În cazul în care după efectuarea comenzii, dar înainte de a fi procesată de Vânzător, Cumpărătorul se răzgândește cu privire la modelul ales, la text și/sau la fotografia trimisă, noile informații se transmit către Vânzător prin e-mail invitații.electronice@yahoo.com sau  WhatsApp 0721.599.656 și acestea vor fi luate în considerare la personalizarea Produsului (a invitației electronice).

Comanda se poate anula doar înainte de a fi procesată de către Vănzător. Din momentul în care Cumpărătorul a primit pe e-mail sau WhatsApp Produsul personalizat, acesta se poate doar modifica.

 

Politică de confidențialitate:

 

www.invitatii-electronice.ro se obligă să respecte confidențialitatea informațiilor primite în Comandă. Vor fi postate în mediul online doar invitațiile pentru care se oferă acordul scris al Cumpărătorului. Acest acord este solicitat în formularul de comandă.

 

Informații privind siguranța datelor clienților (GDPR):

 

 www.invitatii-electronice.ro nu prelucrează date cu caracter personal pe scară largă și nici date din categoria celor sensibile. Datele cu caracter personal solicitate sunt necesare strict pentru a personaliza Produsul comandat și pentru a-l transmite către Cumpărător.

Cumpărătorul nu poate finaliza o comandă fără a-și exprima acordul sau dezacordul postării Produsului (a invitației electronice) în mediul online. Vor fi postate în mediul online (Site, facebook, instagram, pinterest etc.) doar Produsele (invitațiile personalizate) pentru care se primește acordul în scris al Cumpărătorului.

Datele personale nu sunt transferate către nicio terță persoană/entitate juridică.

 

Produsele și Serviciile (modelele de invitații și textele) aflate pe Site-ul www.invitatii-electronice.ro sunt protejate prin legea privind drepturile de autor. Utilizarea de imagini sau texte de pe Site-ul www.invitatii-electronice.ro va putea fi posibilă doar cu acordul scris al administratorului: Moldoveanu Sorina-Iuliana Persoană Fizică Autorizată.