Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.invitatii-electronice.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.invitatii-electronice.ro (denumit in continuare "Site-ul" si/sau "Invitatii-electronice"). Orice persoana care viziteaza sau utilizeaza serviciile oferite de Invitatii-electronice va fi denumita in continuare "Utilizator".

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului. Vizitarea, accesarea si folosirea serviciilor Site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori apartin site-ului Invitatii-electronice si reprezinta continutul acestuia.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Invitatii-electronice. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia.

Invitatii-electronice isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana care incalca in orice mod voit prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului pot fi facute la invitatii.electronice@yahoo.com.

Descrierea serviciului oferit de Invitatii-electronice

Invitatii-electronice propune trimiterea prin intermediul mediului on-line a invitatiilor la diverse evenimente: nunta, botez, nunta + botez, aniversari, onomastica.

Limitarea raspunderii

Invitatii-electronice va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea informatiilor si increderea in Site si va incerca sa corecteze eventualele erori cat mai repede posibil. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze Invitatii-electronice de oricare cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, cheltuieli, judecati, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate din sau relationate cu orice actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor oferite de Invitatii-electronice

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Invitatii-electronice are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale site-ului Invitatii-electronice prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.