Politica de confidenţialitate

Când folosiți serviciile www.invitatii-electronice.ro ne încredințați informațiile dumneavoastra: nume, adresa de e-mail, numar de telefon, date cu privire la locul si ora la care va avea loc evenimentul pentru care solicitati crearea unei invitatii electronice.
Fara aceste informatii nu se poate realiza comanda, nu se poate ajunge la crearea si transmiterea catre dumneavoastra a produsului finit.

Va asiguram ca aceste informatii nu vor fi transmise catre terte persoane.
In cadrul comenzii lansate de dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti daca sunteti de acord ca invitatia sa apara pe site-ul www.invitatii-electronice.ro si paginile de facebook de promovare a acestui site. Acest acord se poate transmite prin bifarea casutei corespunzatoare in varianta 1 de comanda sau prin exprimare libera daca optati pentru varianta 2 de comanda (trimiterea unul e-mail la invitatii.electronice@yahoo.com sau comanda@invitatii-electronice.ro ).
In cazul in care nu va veti oferi acordul, invitatia nu va fi postata.
Scopul aparitiei invitatiei pe site si pe facebook este spre a servi drept exemplu altor tineri care vor sa se casatoreasca si sa transmita invitatia pe e-mail, altor parinti care vor sa trimita invitatii la botezul copilului/copiilor sau la petrecerile acestora (aniversari, onomastica).

Va multumim ca ne sunteti parteneri in promovarea acestui tip de invitatie: invitatia electronica / invitatia trimisa online, care scuteste timp, bani, efort, consum de hartie.